LEER ONZE LEDEN KENNEN

Marjolein

Onze Marjolein: lief, optimistisch en gezellig

Christiaan

Een van onze twee Christiaans: behulpzaam, handig en enthousiast

Madelon

Onze Madelon: behulpzaam, doorzettend en meelevend

Juul

Onze Juul: zorgzaam, gezellig en humor

Christiaan

De tweede van onze twee Christaans: betrokken, creatief, vrolijk

Tjarko

Onze Tjarko: creatief, energiek, zorgzaam

Sterre

Onze Sterre: betrokken, gezellig, lief

Karlan

Onze Karlan: nieuwsgierig, doorzetter, positief

MARJOLEIN

Lid sinds september '20

Ik ben Marjolein, 23 jaar en woonachtig in het gezellige Groningen.
In mijn dagelijks leven werk ik met veel plezier als verpleegkundige in een revalidatiecentrum. In mijn vrije tijd zoek ik graag de gezelligheid van vrienden en familie op en kan ik op z’n tijd erg genieten van een goed boek.
Daarnaast heb ik het genoegen om bij Lifenet te mogen horen: Een vereniging met veel gezelligheid en waar iedereen naar elkaar omkijkt. Mijn mooiste herinnering aan Lifenet is toch wel dat je gezien wordt. Zelfs in de tijden van corona en lockdown kreeg ik regelmatig een persoonlijk kaartje of berichtje met persoonlijke woorden. Jouw talenten worden gezien en je krijgt de ruimte om ze te mogen inzetten! Prachtig vind ik dat!

CHRISTIAAN

Lid sinds januari '19

Mijn naam is Christiaan Groendijk en run sinds 2018 mijn eigen klusbedrijf, daarnaast sta ik ook 2 dagen per week voor de klas, als instructeur bij VMBO Bouw. Lifenet betekent voor mij verbinding. Verbinding met elkaar door borrelen, sport & spel, maar ook verbinding met God. Door eens in de twee weken een Bijbelstudie te houden met een kleine groep helpt het mij om een actief geloofsleven te kunnen onderhouden. Mijn mooiste herinneringen aan Lifenet, houd ik altijd op deze avonden na.

MADELON

Lid sinds september '20

Mijn naam is Madelon Moesker, ik ben 29 jaar en woon in de bruisende studentenstad Groningen. Ik ben werkzaam als verpleegkundige in de wijk, dit doe ik met veel plezier. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fotograferen, lekker op pad te gaan en Gods wonderbaarlijke schepping vast te leggen. Daarnaast houd ik ook van straatfotografie, dit is iets wat mij zeer fascineert want ieder mens is zo uniek! Naast fotograferen houd ik van lezen, reizen en zingen met mijn band van de kerk. Ook houd ik ervan om veel tijd door te brengen met vrienden en familie, dit is iets wat mij gelukkig maakt.

Lifenet is een hele gezellige vereniging met geloofsgenoten. Zelf vind ik de thema-avonden, het thuisblijfweekend, maar ook de bijbelstudie-avonden met mooie gesprekken erg waardevol. Ben je student of net werkend en ben je op zoek naar gezelligheid met een groep mensen om je geloof delen? Dan raad ik de vereniging zeker aan! Tot snel!

JUUL

Lid sinds september '21

Mijn naam is Juul Drevel en ik ben 23 jaar. Ik woon in Winsum, het mooiste dorp van Nederland! Ik werk met heel veel plezier als verpleegkundige in de thuiszorg. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen/vrienden en kan ik erg genieten van gezelligheid! Ook mag ik graag wandelen in de bossen, bergen en andere mooie landschappen.

Ik ben sinds september 2021 lid van lifenet. Lifenet is een gezellige vereniging! Naast de leuke avonden hebben we ook mooie gesprekken over het geloof. Destijds hebben wij als vereniging vrijwilligerswerk gedaan bij stichting Inlia. Ik vond het erg mooi dat wij als vereniging ons steentje konden bijdragen!

CHRISTIAAN

Lid sinds september '15

Hee! Mijn naam is Christiaan de Haas en woon in het mooie Hoogkerk. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt en vice versa, in het dagelijks leven mag ik mij als Electronics Technician bezig houden met het repareren van industriële elektronica. Thuis ben ik dan voornamelijk bezig met het maken en meten aan voltage referenties. Maar als ik niet met elektronica bezig ben, mag ik graag op een zeilboot de Friese meren verkennen.

Inmiddels is dit mijn zesde jaar bij lifenet, als momenteel langstzittende lid mag ik nu echt tot het spreekwoordelijke meubilair behoren. Lifenet is voor mij een moment in de week waar ik altijd weer naar uitkijk. De gesprekken over het geloof op kring en op de thema avonden, de gezellige momenten, de weekenden weg.
Aan de kringen en de weekenden weg heb ik toch wel de mooiste herinneringen. Mede omdat ik een heel aantal weekenden mede heb georganiseerd.

TJARKO

Lid sinds september '19

Hey, mijn naam is Tjarko, In het dagelijks leven hou ik mij bezig met het verzorgen en melken van koeien. En alles wat er verder bij komt kijken om een boerderij draaiende te houden. In mijn vrije tijd ben ik bezig met verschillende hobby’s en bezigheden. Zo heb ik een oldtimertje waar ik zelf aan sleutel en tourtochtjes mee rijdt in de zomer, een gezellig avondje met vrienden biljarten in de kroeg of zweten met fitnessen.

Inmiddels ben ik ook al een paar jaar met veel plezier lid van lifenet. Het mooie aan deze vereniging vind ik dat het niet uit maakt welke kerkelijke achtergrond je hebt. Je kunt daarin juist leren van elkaar heb ik mogen ontdekken. Naast de bijbelstudie’s is er ook ruimte voor leuke activiteiten waardoor je iedereen ook weer op een andere manier leert kennen. Lijkt jou een vereniging leuk waar diepgang, omzien naar elkaar maar ook gezelligheid allemaal echt samenkomt, kom dan zeker vrijblijvend een keer langs bij lifenet!

STERRE

Lid sinds februari '20

Hee hoi! Hartstikke leuk om mij via hier even te mogen voorstellen! Mijn naam is Sterre, ik ben een 22-jarige studente Orthopedagogiek. Ik hou van gezelligheid, samen zijn en buiten actief zijn zoals mountainbiken met m’n vriend. Inmiddels ben ik ongeveer twee jaar lid bij Lifenet en dat bevalt mij erg goed!
Ik herinner mij de open sfeer op mijn eerste open avond; ik voelde mij enorm welkom en gezien. Lifenet is een soort doorgangs-vereniging waar je binnen kan lopen en aan kan haken. Ik waardeer de onderlinge verbondenheid enorm: Samen er voor elkaar zijn en het geloof delen! Zoek je ook nog iets waar geloof en gezelligheid samenkomt? Kom gerust eens langs! We leren je graag kennen.

KARLAN

Lid sinds september '21

Hallo allemaal, Ik ben Karlan, 28 jaar, en woon in het mooie Groningen. Inmiddels ben ik bezig met mijn master klinische psychologie en loop ik momenteel stage in de verslavingszorg. Dit vind ik super leuk en leerzaam. Je zult mij daarom ook blij kunnen maken met een goed gesprek, maar ook voor een grapje of geintje ben ik altijd wel in. Verder houd ik van muziek maken, ik speel graag piano.
Ik ben nu een paar maanden lid bij Lifenet. De betrokkenheid van Lifenet leden bij elkaar sprak mij erg aan, en dat je bij Lifenet ook welkom bent als je niet helemaal zeker bent van je geloof. Als je op zoek bent naar een gezellige groep mensen waar je mag zijn zoals je bent, zoek dan niet langer, en kom eens langs!